Elmúlt még egy hónap

Hát sajnos csak most tudunk kicsit írni, de most több programról is egyszerre. Rengeteg minden történt és időnk nem volt foglalkozni a bloggal, de a háttérben folytak az események.

 

Először a múltkor említett Bikás parki rendezvényen vettünk részt augusztus 31-én ahol rengeteg fiatalnak be tudtuk mutatni a gyromouse-t és kipróbálták és tetszett nekik. Rengeteg visszajelzést kaptunk ami nekünk nagyon jó volt, és ezek alapján meg tovább a fejlesztés

 

1 3

 

Ezek után a másik fontosabb pont a budapesti EIT ICT Labs-ben megrendezésre kerülő Kutatók Éjszakája szeptember 26-án péntek este, ahol szintén be tudtunk mutatkozni az érdeklődőknek és visszajelzéseket gyűjthettünk.

 

2014-09-26 19.05.40 2014-09-26 19.09.11

 

 

Illetve egy harmadik lehetőség ahol sok-sok fiatal próbálhatta ki a gyromouse-t a most megrendezésre került SzakMÁzz pályaválasztási kiállításon a Fővámtéren a Bálnába.

2014-10-01 10.23.47

 

Összességében rengeteg embernek sikerült bemutatni és rengeteg érdeklődőt szereztünk mind a három rendezvényen. Illetve számos visszajelzés is érkezett amiket megfontolva az újabb verzióba beleteszünk.

Share Button

One thought on “Elmúlt még egy hónap

  1. Pingback: Best Writing Service

Leave a Reply